Продакт-плейсмент у віртуальному просторі

Authors

  • О.А. Підлісна
  • В.В. Календюк

Abstract

Термін «продакт-плейсмент» походить від англійського «Product placement», що в перекладі означає «розміщення продукції». По своїй суті - це спеціальний прийом прихованої реклами, який полягає в тому, що реквізит, що використовується героями фільмів, телепередач, відеокліпів, книг, картинок і ілюстрацій, має під собою комерційний аналог, існуючий в реальності. Як правило, при продакт-плейсмент відбувається демонстрація рекламованого продукту або його логотипу, або ж згадка про нього впозитивному ключі.

Згідно зі статистичними даними, у всіх країнах світу найбільшу популярність заслужило розміщення продукції в кінофільмах і телепередачах, коли їх герої користуються будь-яким продуктом.

References

Акулич, М.В. Интернет-маркетинг: Учебник для бакалавров / М.В. Акулич. - М.: Дашков и К, 2016. - 352 c.

Райен, Д. Краткий курс интернет-маркетинга / Д. Райен. - М.: ШКИМБ, 2013. - 320 c.

Тихомиров, В.П. Маркетинг в социальных медиа. Интернетмаркетинг коммуникации: Учебное пособие / В.П. Тихомиров. - СПб.: Питер, 2013. - 288 c.

Андросов, Н. Интернет-маркетинг на 100% / Н. Андросов. - СПб.: Питер, 2012. - 240 c.

Published

2021-03-07

How to Cite

Підлісна , О., & Календюк , В. (2021). Продакт-плейсмент у віртуальному просторі. News of Science and Education, (1). Retrieved from https://scieduc.eu/ojs_en/index.php/en_ojs/article/view/4

Issue

Section

Статьи