Основні напрями вдосконалення маркетингового комплексу фітнес-клубу «ReGym»

Authors

  • Б.Л. Міхно Університет імені Альфреда Нобеля
  • Т.С. Мішустіна Університет імені Альфреда Нобеля

Abstract

Загальне призначення маркетингу полягає в досягненні цілей підприємства, формуванні, визначенні та забезпеченні потреб усіх споживачів.

Комплекс маркетингу або marketing mix – певний набір інструментів та методів маркетингу, які визначають позиціювання продукту на ринку. Стандартно він складається з чотирьох елементів «4 Ps» запропонованих маркетологом Дж. Маккарті: продукт, ціна, система дистрибуції та комунікація (рис.1).

References

Голубков, Є. П. Маркетинг для професіоналів: практичний курс: підручник і практикум для бакалаврату та магістратури / Є. П. Голубков. -, 2017. - С. 358-390.

Маркетинг в галузях і сферах діяльності: підручник і практикум для акад. бакалаврату / під заг. ред. С. В. Коропової, С. В. Мхітаряна. - , 2017.

Офіційний сайт «ReGym» [Електронний ресурс]. − Режим доступу: https://regym.dp.ua

Для чого слід вимірювати задоволеність та лояльність клієнтів (індекс NPS) [Електронний ресурс]. − Режим доступу: https://mtp-global.com/uk/dlya-chego-sleduet-izmeryat-udovletvorennost-i-loyalnost-klientov-indeks-nps/

Published

2021-03-07

How to Cite

Міхно , Б., & Мішустіна, . Т. (2021). Основні напрями вдосконалення маркетингового комплексу фітнес-клубу «ReGym». News of Science and Education, (1). Retrieved from https://scieduc.eu/ojs_en/index.php/en_ojs/article/view/5

Issue

Section

Статьи